אני מנסה לפתח אותו עם התוכנה שהביאו לי ועם האבן שלו אבל זה לא מצליח
שמישהו יעזור לי
שמישהו יעזור לי
אתה שם עליו את החפץ מגמריזר,אחרי זה תעביר אותו למכשיר אחר והוא ייתפתח.Originally posted by maor777@May 12 2009, 02:16 PM
שמישהו יעזור לי
ואם את שואל איפה אפשר למצוא מגמריזר-ניתן למצוא אותו על מגמרים בסיכויי של 50%.להבא תבדוק בנעוץ
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
יש לי את החפץ הזה שמתי אותו עליו אבל אני לא יודע איך להעביר את זה לחפץ אחר?Originally posted by swinub@May 12 2009, 01:23 PM
אתה שם עליו את החפץ מגמריזר,אחרי זה תעביר אותו למכשיר אחר והוא ייתפתח.
ואם את שואל איפה אפשר למצוא מגמריזר-ניתן למצוא אותו על מגמרים בסיכויי של 50%.להבא תבדוק בנעוץ
לא להעביר לחפץ אחר.Originally posted by maor777@May 12 2009, 02:28 PM
יש לי את החפץ הזה שמתי אותו עליו אבל אני לא יודע איך להעביר את זה לחפץ אחר?
להעביר למשחק אחר.
ואפשר לעשות את זה רק ב DS,אז אם אתה משחק באימולטור לא תוכל לפתח אותו.
אני משחק בDS אבל אני לא יודע מה לעשות אחרי ששמתי עליו את החפץ הזהOriginally posted by brock@May 12 2009, 01:31 PM
לא להעביר לחפץ אחר.
להעביר למשחק אחר.
ואפשר לעשות את זה רק ב DS,אז אם אתה משחק באימולטור לא תוכל לפתח אותו.
אתה צריך מישהו אחר שיש לו DS,כמו האלה בפורום יהלום ופנינה בנושא החלפה-בקש מהם להחליף פוקימונים ואז שהוא יועבר למשחק אחר הוא יתפתח.אתה מעביר בכך שאתה יורד לקומה למטה במרכז הפוקימונים,מדבר עם האישה ואז קולט מישהו אחר.אבל אל תשאל אותי שאלות על החלפה כי אני לא יודע על זה כי אני משחק במחשבOriginally posted by maor777@May 12 2009, 02:32 PM
אני משחק בDS אבל אני לא יודע מה לעשות אחרי ששמתי עליו את החפץ הזה
קרדיט לניר
---------------------
אז אתה יכול לשאול אותם אני לא יודע בכלל את מי שואליםOriginally posted by swinub@May 12 2009, 01:35 PM
אתה צריך מישהו אחר שיש לו DS,כמו האלה בפורום יהלום ופנינה בנושא החלפה-בקש מהם להחליף פוקימונים ואז שהוא יועבר למשחק אחר הוא יתפתח.אתה מעביר בכך שאתה יורד לקומה למטה במרכז הפוקימונים,מדבר עם האישה ואז קולט מישהו אחר.אבל אל תשאל אותי שאלות על החלפה כי אני לא יודע על זה כי אני משחק במחשב
נראה לי של-brock יש,וגם חפש את k-on,והמשגיח מטל גריימון מחזיק באחדOriginally posted by maor777@May 12 2009, 02:37 PM
אז אתה יכול לשאול אותם אני לא יודע בכלל את מי שואלים
קרדיט לניר
---------------------
אתה צריך לבצע החלפה עכשיו.
ויש לזה את נושא ההחלפות בפורום פנינה ויהלום.
ננעל.
Go ♥
לשעבר:
מנהל, מעדכן, מפקח, מנהל ראשי
ואולי גם בעתיד =]
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)